ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΚΡΥΛΙΚΩΝ ΡΗΤΙΝΩΝ

ΧΡΗΣΗ:  Υπαίθριοι αθλητικοί χώροι τέννις, μπάσκετ, βόλλεϋ, χάντ-μπωλ, προαύλεια σχολείων κ.α.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:  Σταθερή υπόβαση από ασφαλτοτάπητα της Π.Τ.Π. Α265 του Υ.Δ.Ε. τύπου Β ή Γ, επίπεδης επιφάνειας (χωρίς λακούβες), με επίκλιση 0,8 - 1 % για την επιφανειακή απορροή των ομβρίων. Η επιφάνεια της ασφάλτου πρέπει να είναι καθαρή και  απαλλαγμένη από λάδια ή άλλους ρύπους.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

ERGOsoft
Σύστημα δαπέδου μη υδατοπερατό, συνολικού πάχους 1,6 – 2,0 χιλ., ακρυλικής βάσης, εμπλουτισμένο με λεπτόκοκκα σκληρά αδρανή (π.χ. χαλαζιακή άμμος), ιδιαίτερα ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες και στην εντατική χρήση, με τελική επιφάνεια ενιαία (χωρίς αρμούς), μάτ, αδρή και αντιολισθηρή.

ERGOcushion
Σύστημα δαπέδου μη υδατοπερατό, συνολικού πάχους 2,5-3,0 χιλ., ακρυλικής βάσης. Οι ενδιάμεσες στρώσεις εφαρμόζονται με υλικά  εμπλουτισμένα με λεπτούς κόκκους καουτσούκ. Το σύστημα προσφέρει υψηλή ελαστικότητα και άψογη αναπήδηση μπάλας. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στις υπεριώδεις ακτίνες και στην εντατική χρήση, με τελική επιφάνεια ενιαία (χωρίς αρμούς), μάτ, αδρή και αντιολισθηρή.

ERGOevolution
Πρόκειται για μια καινοτομία στην τεχνολογία των αθλητικών δαπέδων. Οι υποκείμενες στρώσεις εφαρμόζονται με έτοιμα υλικά που περιέχουν κόκκους καουτσούκ, χωρίς την προσθήκη αδρανών υλικών (π.χ. χαλαζιακή άμμος). Η τελική στρώση εφαρμόζεται με ρητίνες υψηλής ελαστικότητας και αντοχής, ώστε να αποφεύγονται οι τριχοειδείς ρωγμές και άλλες αστοχίες του υλικού. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός στις υπεριώδεις ακτίνες και στην εντατική χρήση, με τελική επιφάνεια ενιαία (χωρίς αρμούς), μάτ, αδρή και αντιολισθηρή. Πρόκειται για επιφάνεια υψηλών προδιαγραφών, με αξιοσημείωτη ελαστικότητα, που προσφέρει ασφάλεια στο παιχνίδι, μείωση των συνηθισμένων μυϊκών τραυματισμών και άψογη παικτική συμπεριφορά.

Και τα τρία συστήματα που περιγράφονται παραπάνω συνοδεύονται από πιστοποιητικά έγκρισης διεθνών ομοσπονδιών (π.χ. I.T.F. / Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης).